HYPE4GAME ApS
CVR-nr: 41313730
Baldersbækvej 6
6682 Hovborg
Mail: Kundeservice@h4g.dk
Tlf: +45 44 22 43 40
Etableringsår: 2020

Priser
Alle de viste priser på Hype4game.dk vises i DKK inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Vi gør derfor opmærksom på at Pris og lagerfejl, samt trykfejl kan forkomme og der tages forbehold for dette

Betaling
Hype4game.dk modtager flg. kreditkort & Betalingsmetoder via Epay som er et sikkert betalings vindue med 3D Secure fra bambora. Ved brug af kredit/betalingskort vil der altid være 3D secure på betalingen, for at forhindre kort svindel & misbrug.

Betalingsmetoder
- VISA
- MasterCard
- Mastro
- Visa elektron

- Viabill Delbetaling under 2000 kr (kræver godkendelse af Viabill)

- Viabill Lån Over 2000 kr (kræver godkendelse af Viabill)

- Faktura (forudbetaling) til Speciel fremstillinger

- Mobilepay

- Paypal

I betalingsfasen får du oplyst hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris.for at kunne gå til kassen skal betingelser og vilkår Godkendes.
Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en krypteret og sikker server hvor du indtaster følgende:

- Kreditkortnummer
- Udløbsdato
- Kontrolcifre (Findes bag på dit kort)

Herefter trykkes på 'Godkend'.
Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra Hype4Game ApS Lager eller Fjernlager.
Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan HYPE4GAME ApS ikke gennemføre din bestilling.
Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvor du kan printe din faktura ud.

Levering
Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan vil din bestilling blive sendt senest. 1. kommende hverdag fra vores lager
Alle varer sendes med den valgte leveringsform.
Hvis det er en uspecificeret leveringsmetode er det fordi varen sendes fra ekstern lager direkte til kunden med dropshipping. Dette vil sige at leveringen vil ske med det eksternes lager’s leveringsmetode.hvis du ikke er hjemme når din bestilling bliver leveret, kan denne afhentes på dit lokale posthus eller pakkeshop efterfølgende.

Leveringspriser er fra 25 kr og op. Gratis fragt tilbydes på ordre over 2000 kr og forsendelsen vælges af hype4game.dk

Du kan vælge mellem 4 forsendelses muligheder på de fleste produkter :

1. Postnord til Posthus (max 20 KG)

PostNord MyPack Collect er et billigt og effektivt produkt, hvis du vil sende pakker til private. PostNord tilbyder mere end 1.600 udleveringssteder i Danmark inklusiv Pakkebokse.
En forsendelse med PostNord MyPack Collectprodukter er forsikret op til 4.800 DKK af kostprisen. Pakker der sendes med PostNord har en leveringstid på 1-2 dage.

2. Postnord til Hjemadresse 

PostNord Flexlevering giver dine kunder mulighed for at modtage pakker, selvom de ikke er hjemme, og dermed får du færre forsendelser retur.

Flexlevering fungerer ved, at din kunde oplyser, hvor pakken må stilles, hvis ingen er på leveringsadressen, når omdeleren kommer forbi.
En forsendelse med PostNord MyPack Home produkter er forsikret op til 4.800 DKK af kostprisen. Pakker der sendes med PostNord har en leveringstid på 1-2 dage.

 

Når forsendelsen er afleveret, får kunden en besked via SMS og/eller e-mail til det oplyste mobilnummer/e-mailadresse.

Bemærk at når en forsendelse leveres med Flexlevering, ophører PostNords erstatningsansvar, efter omdeleren har afleveret forsendelsen på det af modtager anviste sted. PostNord er ikke ansvarlig for, hvad der sker med forsendelsen, når den er afleveret på modtageradressen – hverken ved bortkomst, skader pga. vejr eller lignende.


Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.

 

Ved Bestilling af stole og borde fra L33t Gaming koster det 49 kr i forsendelse ved køb under 1999 DKK. Disse Produkter Bliver Leveret med Bring Direkte fra vores Leverandør som Dropshipping.


Faktura
Der sendes altid en faktura til din email når din ordre bliver bogført. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: Bogholderi@h4g.dk

 

Pallefragt

Ved ordre med varer over 20kg vil dette blive betragtet som tung fragt og der kan derfor komme ekstra fragt i form af palle gebyr. På disse ordre vil fragten ikke overstige mere end 499kr. dette bliver kunden informeret om inden varen sendes. i tilfælde af flere paller beregnes der særskilt leverings pris med fragtmand.


Fortrydelsesret ( Find Formular her)
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hype4Game Aps.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Kundeservice@h4g.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Du skal dog selv afholde de direkte udgifter der er forbundet hermed. Samt returforsendelse

Fortrydelse af en del af købet

Hos Hype4Game har man 14 dages fortrydelsesret. Emballagen må ikke være brudt. Kunden står selv for omkostningerne ved forsendelse ved returnering

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

30 dages returret emballagen må ikke være brudt. Eller beskadiget hvis emballagen er meget beskadiget ved modtagelse kontakt kundeservice med det samme så får du vejledning om hvordan dette skal håndteres.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 3 dage til at

sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler derfor, at du bruger PostNord - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Send en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: digitale varer eller varer over 20kg. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 600kr

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om.

Special Bestillinger hvor varen er speciel konfigureret/fremstillet til kunden Som vores Computere og bærbare. Disse produkter Produceres specifikt tilo den enkelte Kunde

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet (find formular her)
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer Kun det beløb fra varen selv, Vi refundere IKKE leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene på din bankkonto. Informer os derfor dit regnr. Og konto nummer når du henvender dig til kundeservice. Modtager vi ikke en henvendelse fra kunden vil fortrydelsesretten  være gældende fra den dag vi modtager pakken. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:
HYPE4GAME ApS

ATT: Returvarer
Baldersbækvej 6
6682 Hovborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Ombytning
Enhver varer kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres. HYPE4GAME ApS sender din ombyttende vare fragtfrit. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget.
Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken vare du ønsker i stedet. Varer kan kun ombyttes til varer til samme eller lavere pris (så får du restbeløbet udbetalt). Ønskes en vare til en højere pris, bedes du afgive en ny ordre.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke
Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at Post Nord ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på dit posthus inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du betale for at varen kommer retur til samt et nyt forsendelsesgebyr, hvis vi skal sende varen til dig igen
Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så Post Nord har mulighed for at aflevere din pakke.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Reklamation
HYPE4GAME ApS yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. på enkelte vare findes der mere end 24 mdr garanti dette er selfølgelig gældene ved RMA sager skal man forvente en behandlingstid på Min. 14 dage.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Den defekte vare sendes til:
HYPE4GAME ApS

ATT: RMA
Baldersbækvej 6
6682 Hovborg

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevene leverancer bedes henvendelse rettes til Kundeservice@h4g.dk eller telefon: +45 44 22 43 40 inden det defekte produkt returneres.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Fakturaen skal kunne fremvises til HYPE4GAME ApS i forbindelse med anvendelse af reklamationen..

Sikkerhed
Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server.
Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.
Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.

Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browser vindue, et lille "Secure Server"-ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk )

 

Alle betalinger med kort skal igennem et sikkerheds tjek med 3D Secure for at forhindre kort svindel.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos HYPE4GAME ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på hype4game.dk og hype4game.com  er Jacob T. R. Sørensen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på Kundeservice@h4g.dk

Cookies
På HYPE4GAME anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på HYPE4GAME hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere HYPE4GAME ApS til fordel for vore kunder.

Bilæggelse af strid
Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til Kundeservice@h4g.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til HYPE4GAME ApS via e-mail Kundeservice@h4g.dk

Standardfortrydelsesformular (vi henviser til denne fortydelses formular)
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Hype4Game ApS
Adresse: Baldersbækvej 6
Postnr. og by 6682 Hovborg
Tlf: 44 22 43 40
E-mail: kundeservice@h4g.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer  
__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________

Modtaget den:_______________________________

Forbrugerens navn:_____________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ______________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: __________________________________ Dato: _________________
(Underskriv kun hvis formularens indhold meddeles på fysisk papir)