Hvorfor lige en gaming webshop ?

Gaming er blevet meget populært indenfor de sidste par år, og det vokser hele tiden. Vi er selv et par der gamer en del og går meget op i det. Derfor er det vores store drøm at komme ud med vores webshop og har visionen om at kunne blive en af de førende webshop indenfor gaming. Vi har gamet siden commandore 64 var populært og det nyeste af det nyeste, til den dag idag hvor der er helt andre maskiner til. Nogle tænker sikkert at det med at sidde bag en skærm, er spild af tid og kræfter, men for den unge som måske har problemer med at skabe relationer, kan nu få et helt team bag sig igennem community og på den måde få opfyldt sit sociale behov som vi alle sammen har. Vi kan tage et godt eksempel nemlig mig selv ( henriette ) jeg lider af social angst men kan godt lide at have socialt samvær, men det at være sammen med andre kan være svært, så når jeg sidder og gamer og snakker med andre over teamspeak og har det super sjovt, så er jeg med i et fælleskab og allerede opbygget gode bekendtskaber som også bliver ført ud i livet, fordi nogle har jeg mødt udenfor den digitale verden og her starter gode venskaber med samme interesse. Og vi har nemlig vores eget community som vi også viser på vores webshop, for at vise at vi sælger ikke bare gaming udstyr fordi vi blot skal sælge noget men fordi det er vores store interesse og det der betyder mest for os. Og vi vil rigtig gerne have flere i vores fælleskab, så står du nu der og tænker, jeg skal have gaming udstyr men mangler både råd og erfaring og måske nogle at spille med, kan du altid komme ind til os og være med. Det er det som skiller os ud fra andre webshops, at vi selv er inde i den verden og ved hvad det betyder og hvad det forskellige ting er. Vi går meget op i at shoppen er personlig, derfor får man en meget bedre kundeservice hos os end andre steder, vi startede hele ideen op, fordi vi var så træt af den manglende kundeservice eller blive bombet med at vi skulle købe diverse forsikringer og at man skulle have det ene og det andet med, for at kunne game når det slet ikke var nødvendigt. Vi går meget op i at kunden selv, får lov til at vælge hvad man vil have uden nogen salgstale, vi rådgiver gerne når vi får henvendelser, hvad der ville være det mest optimale og vi fortæller gerne flere muligheder hvis dette kan gøres så kan kunden derefter selv vælge hvad der giver mest mening og følge sit eget budget. Vi vil gerne give vores kunder den følelse af man har gjort et godt køb og man får en god service hos os. Det er det der betyder mest for os. Vi har valgt at støtte udsatte børn, ved at donere overskydende udstyr, så dem som normalt ikke har store muligheder for at være med, får de samme muligheder. Vores fællesskab er et sted, hvor der er plads til alle.

Tøv ikke med at henvende dig til os.

Du skal ikke tøve med at kontakte os på chatten eller ved at ringe til os, vi står altid klar ved telefonen & chatten og vi besvarer alle spørgsmål som du måtte have. Det kan være rart at forhører sig inden man køber noget og derfor er det vigtigt for os, at fortælle vores kunder at der er hjælp at hente. Vi kan hjælpe med at svarer på dine spørgsmål, til at hjælpe dig med at bestille det du gerne vil købe, hvis du har problemer med det. Vi vil også gerne opfordre vores kunder til at kontakte os hvis i står og mangler noget og i ikke kan finde det på vores side, vi har muligheder for at fremskaffe en del ting, men ikke alt er inde på webshoppen. Vi udvider hele tiden vores lager, så vi skulle gerne ende med at komme derhen hvor vi har det hele.

Hvem er personerne bag HYPE4GAME

Vi er et gift par som lige har startet denne gaming webshop som lige er åbnet her i April. Vi bor i Hovborg som ligger i sydjylland mellem esbjerg & Kolding. Vi har 3 børn og vi driver vores virksomhed hjemmefra. I fritiden bruger vi på børnene og selvfølgelig også tid på at game. Vi gamer oftest om aftenen og kan altid findes på vores teamspeak når vi er online

Mike

Henriette Torp Rønne Sørensen

Direktør

John

Jacob Torp Rønne Sørensen

Adm. Direktør